FudbalOstale ligeSrbija

Savić: Voleo bih da se vratim u Zvezdu

Nekadašnji kapiten Crvene zvezde, Vujadin Savić trenutno igra u kiparskom Apoelu gde se snašao odlično, jedan je od glavnih u odbrani, ali ugovor mu ističe na leto, pa još uvek nie poznato da li će produžiti saradnju ili će ipak promeniti sredinu.

Za „Objektiv“ je izjavio kako bi voleo da se vrati u Crvenu zvezdu, takođe je prokomentaisao o sukobu između Milana Borjana i Dejana Stankovića.

‘Voleo bih, naravno, da se vratim u Zvezdu, bio bih najsrećniji na svetu da karijeru završim u Crvenoj zvezdi, ali iskreno ne očekujem da se to desi. Nikada ne znate šta donosi dan, a šta noć. Jedno je šta planirate, a drugo je šta vam je suđeno. Osećam se kao da imam 25 godina. Spreman sam, super se osećam na terenu i nadam se da ću igrati do 36, 37 godine života“.

Poslednje vreme kod crveno-belih je aktuelna tema sukob kapitena Borjana i trenera Stankovića, a Saviću najviše u celoj priči smeta što je neko tu priču pustio u javnost.

“Ne znam tačno šta se desilo jer nisam bio prisutan. Obavešten sam koliko i naša javnost! Sramota je da bilo šta što se desi u svlačionici procuri u javnost. Ne mogu da shvatim ljude koji prenose takve informacije. Prljav veš se nikad ne iznosi iz kuće, Zvezda je jedna velika porodica, ako dođe do bilo kakvog problema to treba da ostane unutar kluba i da se razgovorom reši. Nesporazumi na treningu i u svlačionici se dešavaju, pa nije ovo prvi slučaj. U raznim klubovima sam igrao i uvek dođe do nekih čarki koje se brzo prevaziđu i još više ojačaju odnos između dvoje ljudi, ako smo hvala Bogu dobronamerni“, izjavio je Savić.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet