FudbalSvetsko prvenstvo

Savićević: Izlazak malog Pavlovića bio je nenadoknadiv gubitak

Orlovi u petak igraju za plasman u osminu finala ili čast, pred okršaj sa Švajcarskom dobili su poruku od reprezentativca bivše, zajedničke države.

– Imao bih samo jednu poruku za igrače Srbije: Neka u petak uveče igraju za ove ljude koji su prevalili na hiljade kilometara i potrošili gomile novca da bi došli u Katar i bodrili reprezentaciju. Pričao sam malopre sa Piksijem i Dikom, impresioniran sam podrškom sa tribina. Navijači su došli iz Australije, Kanade, Amerike… iz svih gradova Srbije. Ako ništa drugo, bar zbog njih, treba da izvuku poslednji atom snage i da pobede Švajcarsku.

Pružio je Savićević podršku nekadašnjem saigraču u direktnom razgovoru.

Piksi mi deluje dobro i pozitivno, nije neraspoložen i to je veoma važno. Svestan je i on situacije u kojoj se našao tokom utakmice sa Kamerunom. Imao je druge planove, razmišljao o drugim izmenama… Ali to su nepredviđene okolnosti. Javi se jedan štoper, traži izmenu, posle toga i drugi… Sve se poremetilo. Izlazak malog Pavlovića bio je nenadoknadiv gubitak. Momak je jak u skoku, snažan u duelu, fenomenalan u postavci odbrane. Naravno, nisu krivi ni momci koji su ušli, ali mnogo je nezgodno kada na utakmici Svetskog prvenstva tri igrača iz prinudnih razloga prvi put stanu zajedno u poslednju liniju.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Pogledaj takodje..
Close
Back to top button
Admiral Bet