FudbalVESTI DANA

Savo Milošević ide u Bosnu i Hercegovinu?

Bivši trener Partizana, Savo Milošević, mogao bi uskoro dobiti novi angažman.

Problemi u bosanskohercegovačkom sportu su prisutni već duže vreme i nisu nikakva tajna. Poslednji u nizu desio se u fudbalu, gde je tamošnji savez odlučio da otpusti selektora Meha Kodru nakon svega dve takmičarske utakmice. Kao kandidat javnosti pominjao se Vahid Halihodžić, ali je ubrzo stigla njegova izjava u kojoj je istakao da od dogovora nema ništa.

Žao mi je što su se sa Mehom tako poigrali, neverovatno je šta se dešava u reprezentaciji i oko nje. Što se tiče mog eventualnog dolaska, istina je da me predsednik Vico Zeljković zvao i da smo dogovorili da se vidimo i popričamo. Bio je dogovor da me nazove u ponedeljak, ali nije zvao i tu se sva priča završava. Još jednom, ne mogu da verujem da su se razišli sa Mehom Kodrom. Pa ne radi se o bilo kome, nego o čoveku koji je neko ime u svetu fudbala„, rekao je Halilhodžić za Sportsport.ba.

Isti izvor prenosi informaciju da je trenutno glavni kandidat za užarenu klupu upravo Milošević. Bivši fudbaler je bez angažmana već dve godine od kada je raskinuo saradnju sa Olimpijom iz Ljubljane posle svega 16 utakmica. Videćemo da li će dve strane doći do dogovora, te da li ćemo opet gledati bivšeg napadača na regionalnim terenima.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Pogledaj takodje..
Close
Back to top button
Admiral Bet