KK PartizanKošarkaVESTI DANA

SAZNAJEMO: Panter pod ugovorom, ponuda nema!

Kao bomba odjeknula je informacija pojedinih srpskih medija i izraelskih novinara da Partizan ostaje bez kapitena. Prema tim navodima Kevin Panter je oprostio jednu platu aktuelnom klubu i izabrao novi, Makabi iz Tel Aviva. Izvori našeg portala demantuju ovu vest, počevši od toga da je postojalo kašnjenje plate koja je navodno oproštena.

Da li Panter sigurno ostaje u crno-belom delu Beograda? Ne može se tvrditi sa sigurnošću, iako u ovom trenutku nema naznaka za suprotno. Ono što možemo da potvrdimo je da iskusni bek ima ugovor sa Partizanom i da do ove večeri u klub nije stigla ponuda nekog drugog kluba. Interesovanja ima, što je i normalno, konkretnih i formalnih razgovora koji vode ka rastanku, za sada ne.

U međuvremenu Partizan nastavlja sa radom na rosteru za narednu sezonu. Očekuje se promocija Arijana Lakića, treba da se raščisti situacija oko Zeka Ledeja i još nekih košarkaša koji su pod ugovorom, ili čekaju na informaciju o produžetku saradnje ili rastnaku, počevši od Džejlina Smita koji je i javno potvrdio naše informacije da pregovori idu u pravom smeru.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Pogledaj takodje..
Close
Back to top button
Admiral Bet