FudbalSrbijaTransferiVESTI DANA

SAZNAJEMO: Uskoro o sudbini Azarova, propao pokušaj dolaska novog veziste, ali…

Presek dešavanja u redovima crveno-belih.

Ređaju se pozitivni utisci o pojačanjima Crvene zvezde nakon prve tri utakmice u sezoni. Žan-Filip Kraso i Piter Olajinka već su preuzeli konce u igri. Omri Glazer je nova jedinica, Marko Stamenić i Miloš Degenek zauzeli su svoja mesta, čeka se da se još Edmund Ado i Uroš Kabić u potpunosti uvedu u ritam. Tu nije kraj dešavanjima u prelaznom roku, prema saznanjima našeg portala ima ih u oba smera.

Velike su šanse da redove srpskog šampiona napusti Irakli Azarov. U prve dve utakmice Gruzijac je odigrao samo 20 minuta, i to sa klupe. Juče nije bio ni u protokolu, a danas smo saznali da je u Gruziji. Utisak je da u formacijama koje do sada izvodi Barak Bahar on nema pravo mesto, a želi da ima veću ulogu u timu. Sve navodi ka tome da je transfer vrlo izvestan. Zvezda ima dve ponude za njega, o imenima klubova se za sada ćuti, vrlo brzo će uprava, stručni štab i zastupnici Azarova odlučiti šta je najbolje za njega – da li odlazi i koja se od dve ponude u tom slučaju prihvata.

Da crveno-beli nisu završili sa dolascima, već se tržište i dalje pomno prati sa namerom da se reaguje, svedoči nam pokušaj da se dovede Toči Čukvuani. Naši izvori navode kako je Zvezda poslala zadovoljavajuću ponudu za Lingbi, kao i za samog igrača, klub ju je prihvatio, ne i 20-godišnji vezista. Čukvuani je tražio garancije oko uloge i minuta, u ovom trenutku nije bilo realno da ih dobije, te je posao propao. Ipak, i to nam kaže da crveno-beli nisu završili sa jačanjem tima, te da je do samog kraja prelaznog roka moguće da se dovede neko novo i zanimljivo ime.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Pogledaj takodje..
Close
Back to top button
Admiral Bet