FudbalSrbijaTransferiVESTI DANA

SAZNAJEMO: Zvezda se iznenada suočava sa tri moguća odlaska!

Dani nekih odluka u crveno-belom taboru.

Turnir u Rusiji pokazao je da je Barak Bahar doneo dobre odluke zajedno sa upravom Crvene zvezde prilikom sastavljanja tima. Žan-Filip Kraso i Piter Olajinka nagovestili su da su velika pojačanja, Marko Stamenić i Edmund Ado tokom kompletnih priprema dobili pozitivne ocene, Omri Glazer takođe. U pauzi između dve sezone novi trener je doneo i potvrdio neke možda nepopularne odluke, poput rastanaka sa Milanom Borjanom i Aleksandrom Pešićem, te smanjene uloge Aleksandru Kataiju, sada ih, prema saznanjima očekuju još neke slične.

Iznenađenje je možda to da je novi šef struke odlučio da mu Gelor Kanga nije potreban. Nema nikakvih sukoba ili bilo čega sličnog, prosto, Bahar ne vidi Gabonca sa srpskim pasošem kao nekoga ko je nezamenljiv, štaviše, ne vidi ga ni u ulozi koju je do sada imao. Upravi je saopšteno da Kanga nije u ozbiljnim planovima i sugerisano da je rastanak najbolje rešenje, u najmanju ruku neće mu se praviti problem da ode.

Onaj o čijem će se statusu diskutovati je Stefan Leković. Razlog je taj što je na stadion Rajko Mitić stigla ponuda Siti grupe od četiri miliona evra za talentovanog štopera. U ovom trenutku se ne zna šta će biti odlučeno, mada naši izvori navode da su crveno-beli bliži odluci da prodaju 19-godišnjeg defanzivca. Ključna će biti odluka Bahara, treba da se izjasni u kakvoj ulozi vidi Lekovića, te da li vredi odbiti ponudu ili će on završiti u nekom od klubova koje drže vlasnici Mančester Sitija.

Ponuda je stigla i za Strahinju Erakovića. Izvestili smo već o tome da on ima neformalni dogovor sa klubom da ostane barem još šest meseci, sada, na jednoj strani je Liga šampiona kao izazov, na drugoj stari interesnt Zenit koji je na sto stavio sedam miliona evra. Sada uprava, stručni štab i sam igrač moraju dobro da razmisle šta im valja činiti…

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Pogledaj takodje..
Close
Back to top button
Admiral Bet