EngleskaFudbal

Silva: Moramo da se nosimo sa situacijom kakva jeste

Fulam će sutra gostovati Vest Hemu, verovatno bez pomoći Aleksandra Mitrovića koji je zaradio povredu na reprezentativnom okupljanju.

Podržavamo igrače u svemu što rade i znamo koliko im je važno da igraju za svoje reprezentacije. Za Srbiju konkretno su to bile dve važne utakmice i jako smo ponosni na Mitrovića i ono što je uradio sa svojom reprezentacijom. Opet, mi takođe tražimo protekciju. Potrebno nam je da ih zaštitimo jer su potrebni i nama, da rade isto i na drugim nivoima. Ne kažem da Srbija nije zaštitila Mitrovića, ali sada moramo da se nosimo sa situacijom kakva jeste i to nas jako frustrira, pogotovo jer se povreda dogodila tokom reprezentativne pauze.

Klupska lekarska služba bila je u kontaktu sa lekarima reprezentacije.

Naravno, nismo bili u Srbiji pa nismo mogli sve da ispratimo, ali smo sve vreme bili u kontaktu sa doktorima i dobili smo povratnu informaciju da je Mitrović u stanju da može da igra. Pričali smo i sa njim, on nam je potvrdio isto. Cela situacija nije toliko ozbiljna, ali nam je potrebno da ga što pre vratimo u optimalnu formu.

Nada da bi Mitrović mogao da zaigra protiv Čekićara tinjaće do samog kraja.

Mitrović je i dalje pod znakom pitanja. Trenirao je napolju, radio neke vežbe, oseća se sve bolje. Napravićemo još jednu kontrolu u subotu i videćemo kako će reagovati, posle čega ćemo da odlučimo hoće li biti u kombinaciji za meč. Možda će biti spreman za nedelju, možda za narednu sedmicu. Odlučivaćemo od dana do dana i analiziraćemo stvari.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Pogledaj takodje..
Close
Back to top button
Admiral Bet