FudbalLiga šampiona

Silva: Prvu noć ne spavaš, drugu malo bolje, treću skoro celu noć

Portugalac je doneo Mančester Sitiju plasman u polufinalu FA kupa golom protiv Čelsija, ali i dalje su sveža dešavanja iz prethodne utakmice. Penal serija protiv Reala i promašaj koji je pokvario momentum, kasnije i ispadanje iz Lige šampiona u četvrtfinalu.

– Emotivno je. To je naš posao, to je fudbal. Da, bilo je teško. Prvu noć nisam baš puno spavao, drugu noć spavaš malo bolje. Treću noć spavaš skoro celu noć. To je fudbal, to je naša profesija i moramo da se nosimo sa tim emocijama.

Neočekivano loše je šutirao Bernardo Silva, maltene je dobacio loptu Andreju Lunjinu, ukopanom na sredini gola. Sada nam je otkrio da je loše procenio kakva bi mogla da bude reakcija ukrajinskog golmana.

– Imao sam dve opcije. Imao sam na umu jednu stranu, neću vam reći koju, i sredinu. Čekao sam. Hteo sam da izvedem drugi ili treći penal da vidim reakciju golmana u prvom ili prva dva penala. I on je krenuo rano kod prvog, zato sam mislio da je sredina dobra ideja, jer u tim trenucima pritiska golmani u 99 odsto situacija se bacaju. Odlučio je da ne kreće, bravo za njega.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet