KK Crvena zvezdaKošarka

Singlton: Odbio sam Zvezdu, nisam hteo privremene poslove

Poznati krilni centar trenutno nastupa u Kataru, ali prati sva evropska košarkaška dešavanja. Pretrpošle sezone se dovodio u vezu sa Crvenom zvezdom, čak je bilo priče da su pregovori odmakli, situaciju je pojasnio u intervjuu za Basketballsphere.

– Bilo je razgovora sa Crvenom zvezdom i sa još nekoliko timova. Razlog zašto nisam potpisao je jednostavan. Ja sam porodično orijentisana osoba i mislim da sam zaslužio to da mogu da odbijem privremene poslove. Ne postoji pritisak oko novca. Moja supruga je bila trudna i hteo sam da se postaram da budem tu za nju. To je razlog zašto nisam došao u Crvenu zvezdu na početku te godine. Imao sam dosta poziva, ali sam ih odbijao. Kada sam se postarao da je sve u redu oko moje supruge onda sam se vratio u Efes pri kraju sezone.

Nije osetio tu podršku, međutim, Kris Singlton je imao prilike da gostuje u Beogradu. Atmosfera koju prave navijači beogradskih večitih postala je nadaleko poznata, i on je imao samo lepe reči.

– Beograd je unikatan. Čak i kada nisu obe ekipe dobre koliko bi navijači hteli, i dalje dolaze na svaku utakmicu, barem u mojim očima. Oseti se njihovo prisustvo. Kada sam igrao u Grčkoj, tu atmosferu voliš. Srbija i Grčka su tu slične, u smislu koliko su navijači posvećeni timovima. Mislim da svaka organizacija treba da zavidi tome i da to želi. Oni vole igru i daće sve od sebe, svojim navijanjem, himnama i sličnim stvarima.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Pogledaj takodje..
Close
Back to top button
Admiral Bet