FudbalSrbija

Sisoko: Idemo samo od utakmice do utakmice

Malijac u dresu Čukaričkog odigrao je po mnogima svoju najbolju partiju u dosadašnjem toku sezone na gostovanju Spartaku u Subotici.

– Meč protiv Spartaka, dobra igra i krajnji rezultat su veliki podstrek za mene, ali i za čitavu ekipu. Ovo je satisfakcija i za mene lično, da nastavim da radim još bolje i da imam još više uticaja na igru i učinak čitavog tima. U Belgiji sam se već navikao na hladno vreme, pa to nije bio nikakav problem. Malo nam je smetao vetar, ali sigurno ni našim rivalima nije bilo prijatno. Ipak, kako je utakmica odmicala bili smo sve komforniji.

Za dobro izdanje i pobedu Sisoko hvali celu ekipu.

– Odigrali smo pre svega kolektivno čvrst meč. U prvom poluvremenu smo baš igrali protiv vetra, iako je bilo malih problema, nije bilo tako loše. U drugom poluvremenu smo dodatno podigli nivo igre i priveli utakmicu uspešno kraju, onako kako smo i priželjkivali.

Ne želi previše daleko da gleda, fokusiran je na prvu sledeću utakmicu.

– Idemo samo od utakmice do utakmice, ne smemo nijednog trenutka da razmišljamo previše unapred. Sada nam je u fokusu samo Radnički, ekipa koja se bori za ulazak u plej-of. Ne postoji utakmica koja je unapred dobijena, moraćemo da damo maksimum defanzivno, ofanzivno, taktički i fizički spremni da rivala pritisnemo od starta i da na taj način stignemo do vredne pobede. Jedini pravi put je da nam svaka utakmica bude malo finale, samo sa tim pristupom možemo da ostvarimo ciljeve koje smo pred sebe postavili.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet