FudbalLiga konferencija

Sivić: Mi se ovog puta bavimo samo sobom, fokusirani smo na našu igru

Večeras od 19 časova niški Radnički na Malti počinje svoju evropsku odiseju, pred duel sa Gzirom trener Nišlija je na jučerašnjoj konferenciji za medije još jednom na svoj način iskazao nezadovoljstvo prodajom Stefana Mitrovića u ovom trenutku.

Ima još jedna, dve dileme koje ćemo otkloniti posle večerašnjeg treninga, zbog povreda koje vuku iz prethodnih utakmica. Znamo samo jedno, da Stefan Mitrović neće igrati sutra. Sutra je utakmica koju smo dugo priželjkivali. Učešće u Evropi je velika obaveza, jer imamo tradiciju igranja u Evropi. Spremni smo za Gziru koja ima mnogo stranaca i isto tako gaji pobedničke ambicije. Igrali smo dve jake utakmice u prvenstvu koje su pokazale da smo spremni. Naravno da imamo ambicije da prođemo u narednu rundu i uradićemo sve da to i učinimo.

Osvrnuo se iskusni strateg i na vremenske uslove u ovoj ostrvskoj zemlji.

Verovatno svaka ekipa koja dođe kaže isto, ali je potpuno drugačije. Vlažnost vazduha je velika, mi smo povrh svega imali težak put. Dobra stvar je da smo došli dva dana ranije, da smo sve to juče preživeli, mislim da će već danas biti mnogo bolje, da smo se amortizovali koliko toliko, jednostavno nemamo vremena za izgovore, moramo da izađemo na teren i pružimo maksimum. Bez obzira na sve, razlika u podlozi, temperaturi i svemu tome je velika i osetna.

Ne beži Sivić od uloge favorita.

Ne sme nikako da postoji opterećenje jer u postojanju jednog kluba neminovni su usponi i padovi. Gzira je tipičan nepredvidiv klub, pravili su i druge uspehe, ali su i gubili od slabijih ekipa. Mi se ovog puta bavimo samo sobom, fokusirani smo na našu igru. Protivnika poštujemo, međutim, koncentrisani smo samo na to kako ćemo mi da odigramo. Ako uspemo da igramo kao u prve dve utakmice, nećemo imati problem.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet