FudbalSrbija

Sivić: Nama stalno stižu neki novi igrači, a nikako da stignu…

Ispadanje u drugom kolu kvalifikacija za Ligu konferencija, dva poraza i remi u prve tri utakmice domaćeg šampionata, uključujući i sinoćnji od TSC-a sigurno nije učinak kome se bilo ko u Radničkom nadao.

Ja sam i pre utakmice rekao da smo u specifično teškoj sitiuaciji. Znali smo da se nismo dovoljno oporavili, da nemamo dovoljan roster da iznesemo utakmicu kako treba. Čuli ste i kolegu Lazetića, prvo poluvreme smo odigrali odlično, imali potpunu kontrolu, stvorili neke šanse, dali odgovor na njihov ulazak u igru. To je i bio plan, da damo gol u prvih 45 minuta, jer smo znali da danas više ne možemo.

Govorio je šef struke Nišlija o problemima sa kojima se suočava i još jednom pecnuo upravu kluba.

Ja do ujutru mogu da pričam o problemima. Ni veći klubovi ih ne bi izdržali u ovom obimu. Ne tražim alibi, ali od onog sastava protiv Parizana fali nam pet igrača! Marjanović je doveden kao najveće pojačanje, ali imao je peh, to svakome može da se desi. A šta da kažem za Savića? Bazile nam se, evo, vratio. Posle dva crvena kartona, na 0:2, kada smo znali da nemamo više šta da tražimo, pustio sam ga u igru, da oseti teren prvi put posle preležane malarije. Sava Petrov je jedva izdržao prvo poluvreme. Na klupi imam uglavnom decu 2003. i 2004. godište. Moram da naglasim da Pejović nije zaslužio ovo što mu se večeras desilo. Momak je kapiten za primer, nije kriv uopšte. On u ovim godinama ne može da igra u ovom tempu i da sam imao koga da stavim, on ne bi ni bio na terenu. Sve je to naša situacija koja je alarmantna. Nama stalno stižu neki novi igrači, a nikako da stignu…

Traži Sivić da se konkretno piše o svemu što mu utiče na sastavljanje tima.

Dajte ljudi, napišite onako kako jeste. Mnogo je prinudnih rešenja. Zbog bonusa, ja moram nekolicini igrača da izrotiram pozicije. Mi stvarno moramo da promenimo karakter ekipe. Potrebni su nam pobednici, potrebna je jača konkurencija, da bi sve to došlo na svoje mesto. Situacija je nimalo ružičasta, ali svaki problem ima svoje rešenje. Za nas je rešenje jedna korektna analiza, povlačenje poteza, ovakvih ili onakvih. Sigiurno je da Radnički može i mora bolje.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Pogledaj takodje..
Close
Back to top button
Admiral Bet