FudbalSrbija

Sivić preuzeo odgovornost, napušta Radnički

Mnogo reči, malo dela, katastrofalan početak sezone Radničkog dobio je kulminaciju u vidu poraza od Novog Pazara, sam rezultat od 1:3 oslikava razliku na terenu, katastrofalna partija domaće ekipe naterala je šefa struke da podnese ostavku.

Ako smo do sada imali dobre utakmice i nesretno prolazili, danas to nije bio slučaj. Prvo poluvreme smo mi njih spustili u nisku zonu, imali višak po bokovima, radili što smo se dogovorili. Ali, opet sunam došle glave skandalozne individualne greške. Ne može kapiten da izgubi loptu u svojih 20 metara tek tako. Drugi gol ko zna koja po redu greška Tolordave. Ne može tako pas da se odigra čoveku koji ima dva igrača na leđima. Sami smo sebi dali golove. Igrali smo loše, nismo bili na nivou koji je potreban za ekipu koja želi pobedu, Nisam video strast kod igrača, želja je bila na minimumu. Čestitam Novom Pazaru na zasluženoj pobedi. Čekali su nas, kaznili su nas. Ja sam taj koji je odgovoran.

I posle Gzire i eliminacija iz Evrope tema je bila ostavka koju je rukovodstvo odbilo, sada izgleda da nema odstupanja za Sivića.

Radničkom je sada potrebno nešto mnogo jače da se prodrma. Trener je taj koji mora da ide, da dođe neko ko će moći to bolje da uradi. Ovo je bilo sramno, ja se stidim toga. Žao mi je niške publike, ništa nije slutilo da će ova sezona ovako da krene. Nekom je život majka, nekom maćeha.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet