Fudbal

Skaloni: Van terena je teško biti Mesi

Mnogo se piše o tome još koliko će Lionel Mesi igrati profesionalno fudbal, argentinski selektor je u podkastu Kristijana Vijerija veruje da će još neko vreme biti prisutan.

Rekli smo Leu da igra dok god bude mogao. On je pokazao da može još mnogo, da nije blizu kraja karijere. Niko ne zna koliko dugo će još biti na terenu. Neverovatan je.

Objasnio je Lionel Skaloni koliko je omaleni ofanzivac srećan kada je na terenu, gde može da se isključi od svega drugog.

Leo je srećan kada je na fudbalskim terenu. Van njega mislim da je teško biti Mesi, jer kad god izađe iz kuće, okruži ga mnogo ljudi. Na terenu, tamo gde je lopta, oseća se najbolje.

Tandem imenjaka, jedan na klupi, drugi na terenu, predvodili su Gaučose do naslova kontinentalnog prvaka, ali su se u istoriju svetskog i argentinskog fudbala upisali pre svega u Kataru.

Svi su uvek govorili da je Svetsko prvenstvo posebno, izuzetno iskustvo za svakog fudbalera. A, njemu je nedostajao samo taj trofej. Koliko god da je neverovatan igrač, Mesi je u Kataru igrao iz sveg srca i zato je bio nezaustavljiv. Teško je objasniti kakav je osećaj gledati ga uživo. To morate da doživite. Kada bih vam pričao kakve je stvari radio na treninzima, ne biste mi verovali. To je suludo.

Ne želi Skaloni nikakav pritisak na Mesija što se tiče reprezentacije, prepušta mu odluku oko toga dokle će biti član.

Mislim da Leo može još dosta toga da da reprezentaciji, ali konačna odluka je njegova. Može da igra do kada god poželi i tim će ga podržati.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Pogledaj takodje..
Close
Back to top button
Admiral Bet