ABAEvrokupKošarka

Slavković: Radujem se ovom izazovu

Prvo od mnogih pojačanja Budućnosti u ovom prelaznom roku je povratnik u njihove redove, u situaciji kada Petar Mijović mora da uklopi dosta novajlija, oni koji poznaju sredinu još dodatno dobijaju na vrednosti.

– Nisam stranac ovde, proveo sam par godina u mlađim kategorijama. Posle sam bio priključen prvom timu. Radujem se ovom izazovu, mislim da će sve biti kako treba. Očekujem, pre svega, dobar rad na treninzima. Mislim da će treningom doći i sama igra. Nisam još upoznao dosta momaka, ali sam čuo da su svi sjajni i veliki radnici, tako da očekujem dobru energiju. Što se tiče mene, lično ne volim da obećavam, ali ono što mogu da obećam to je 120 posto na treninzima i utakmicama.

Andrija Slavković se treninzima novog-starog kluba priključio nakon nastupa za reprezentaciju Crne Gore na Mundobasketu.

– Sigurno jedno lepo iskustvo za mene, pre svega jer sam tu među sjajnim igračima. Bila je čast deliti svlačionicu i teren sa igračima kao što su oni. Utisak je da smo ostvarili jedan možda istorijski rezultat za crnogorski sport, ali ostaje žal za Litvanijom i Amerikom, sa kojom smo veći deo utakmice bili u egalu.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Pogledaj takodje..
Close
Back to top button
Admiral Bet