KK Crvena zvezdaKošarkaVESTI DANA

,,Slučaj Tompkins je za Treće oko“

Ove sezone Crvena zvezda pati od velikog broja kadrovskih problema. Nikola Topić bi trebalo da bude na raspolaganju Janisu Sferopulosu za završnicu sezone, Duško Savanović je u podkastu Tripl dabl rekao da se nada kako mladi plejmejker neće preterati u želji da se što pre vrati.

– Ne znam ni da li je pametno da posle toliko duge pauze igra ili da pusti da prođe cela sezona da bude potpuno zdrav, pa da ga vidimo na terenu. Nisam siguran da je povratak vredan rizika, jer ga čekaju utakmice na kojima on ne može da dobija šansu, već mora da grize sve vreme dok je na terenu. To može da bude jako opasno, i ako nije sto posto spreman, nisam siguran šta bi trebalo da uradi. Možda je najbolje da sačuva zdravlje za nastavak karijere. Dobro je što je otišao u Zvezdu, mogao je on i u Megi da se povredi, mogao je na ulici da se povredi, to je stvar koja ne može da se kontroliše. Nije se on povredio iz nekog ekstremnog premora, nije se povredio u junu, na kraju sezone kada je iscrpljen. Ako gledamo karijeru, on je dobro odlučio što je došao u Zvezdu. Ja samo želim da ga ne pojede žudnja da se što pre vrati i da u toj želji izgori, da se vrati prerano i da se desi obnova povrede.

Trej Tompkins ostaje misterija, bilo je najavljeno da bi mogao da zaigra u prethodnom kolu AdmiralBet ABA lige, to se nije desilo.

– Produžili su mu ugovor u Upravnom odboru izgleda, njegov slučaj je stvarno za Treće oko. Gde je on? Kao u fudbalu, zagreva se njih 16 i na kraju uđe jedan. Možda je dobar za trening? Možda drži određeni kvalitet treninga, pa ga drže u rezervi ako se neko povredi da on uleti. To mi je jedino logično objašnjenje. Produžen ugovor, a ne igra, znači drže ga za rezervu. Ako se nešto ne daj Bože desi, kao rezervni točak. Mislim da nema nekih skrivenih ugovora, dogovora.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Pogledaj takodje..
Close
Back to top button
Admiral Bet