EvroligaKošarka

Smailagić: Borićemo se zbog te dece koja više nisu sa nama

Tragedija koja se desila u srpskom glavnom gradu ostavila je posledice na sve, pa i na košarkaše Partizana koji se spremaju u takvoj atmsferi za četvrti meč sa Realom.

– Šokirani smo vestima koje smo jutros saznali. Ovom prilikom želim da izjavim saučešće svim porodicama. Takve stvari jednostavno više ne smeju da se ponavljaju. Velika tragedija. Borićemo se da na kraju izvučemo tu pobedu. Ne zbog nas, već zbog te dece koji nisu više sa nama.

Mnogo veći teret pao je na Alena Smailagića u prethodnoj utakmici zbog izostanka Matijasa Lesora koji se sada vraća u tim i pomoći će saigračima u pokušaju da sutra obezbede kartu za fajnal for u Kaunasu.

– Dobijamo nazad u ekipu jednog od najboljih igrača i sigurno da će nam njegov povratak mnogo značiti. Njegovo prisustvo u rotaciji donosi dosta toga uz mnogo bolje raspoređene minute. Bićemo odmorniji svi ostali za samu utakmicu. Uspeli smo da se odmorimo, a svi su umorni koliko i mi tako da ne verujem da će to praviti neku razliku. Jednostavno, ko bude odlučniji i više želeo pobedu, to će presuditi.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet