Ostali sportovi

Soro: Idemo na pobedu, ne samo u ovom meču protiv Špandaua, već protiv svakog protivnika

Utakmica između Špandaua i Novog Beograda bila je pod znakom pitanja zbog problema domaće ekipe sa koronom, rešenje je pronađeno pa će srpski šampion početi sa takmičenjem u Ligi šampiona u sredu od 19.30.

– Još od prošlog četvrtka su se vodili pregovori da li će utakmica biti odigrana. Na naše zadovoljstvo, pronađeno je rešenje i utakmica će prema unapred utvrđenom rasoredu biti odigrana. Moram da naglasim da nam je zaista žao zbog svega što se dešava u ekipi Špandaua i tih problema sa koronom, za koju smo svi mislili da je konačno stvar prošlosti. Međutim, očigledno je da se te situacije sa virusom i dalje ponavljaju.

Ambicije su i ove sezone iste, napad na sve trofeje.

– Idemo na pobedu, ne samo u ovom meču protiv Špandaua, već protiv svakog protivnika. Takvo nam je razmišljanje i mislim da imamo puno pravo da tako bude. Sve za sada funkcioniše kako treba, uz neke manje probleme sa povređenim igračima, ali to sve uspešno rešavamo u hodu. Do kraja kalendarske godine imaćemo tri utakmice Lige šampiona kod kuće, a bitno nam je da podižemo formu kako vreme bude odmicalo.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet