EvroligaKK Crvena zvezdaKošarkaVESTI DANA

Španci pišu: Barselona se odriče Kalinića, otvaraju se vrata za Zvezdu?!

Crvena zvezda bi mogla do najveće letnje bombe.

Iako je pred nama tek mart mesec, jasno je da ekipe već razmišljaju o rosterima za narednu sezonu. Kada je reč o Crvenoj zvezdi, prema rečima predsednika Nebojše Čovića, fokus će biti na domaćim igračima, gde apsolutno spada Nikola Kalinić, koji godinama važi za jednog od najboljih srpskih košarkaša u Evroligi.

Kako prenosi španski Encestando, Barselona će se odreći usluga Nikole Kalinića na leto. Katalonci nemaju nameru da produže ugovor iz nekoliko razloga. Pre svega problem je velika plata koju Kalinić ima. Pored toga, u Barseloni veruju da im treba drugačiji tip krilnog košarkaša, koji je pre svega bolji šuter. Kalinićev kvalitet je neupitan, ali sportski sektor smatra da taj posao može dovoljno dobro zameniti i Džoel Para.

Isti izvor navodi da pored Crvene zvezde ima veliki broj drugih zainteresovanih klubova kada je Kalinić u pitanju, te ćemo videti kakav će epilog biti. Takođe, velika enigma kada je reč o Barseloni je i Džabari Parker, kome će biti ponuđen novi ugovor, ali usled manjih finansija pitanje je da li će bivši NBA igrač ostati u Kataloniji.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet