Projekti

Sportisti OŠ,,Filip Filipović” iz Čačka među najboljima

Na Opštinskom prvenstvu u odbojci  ženska ekipa OŠ,,Filip Filipović” zauzela je drugo mesto, dok je muški tim bio treći. Ova takmičenja organizovao je Sevez za školski sport grada Čačka.

Odbojka je sport u kome se  tradicionalno ističu učenici OŠ,,Filip Filipović”. Muška ekipa pobedila je tim iz škole ,,Sveti Sava” , rezultatom 2:0,  a izgubili su u polufinalu  od  ekipe OŠ,,Milica Pavlović”.

Kapiten ženske odbojkaške ekipe, Nađa Vasilijević napominje da nije bilo lako. Nakon dve pobede, izgubili su u finalu od OŠ,,Ratko Mitrović”.

,,Ja sam očekivala prvo mesto. Dobro smo igrali, ali bilo je grešaka. Mislim, da su baš te naše greške presudile  u korist protivničke ekipe”, naglašava Vasilijević.

Nađa Vasiljević

Sportisti OŠ,,Filip Filipović”, tradicinalno su nosioci brojnih priznanja na svim nivoima takmičenjima.

Zapažene rezulate postižu i u gimnastici. Profesor fizičkog vaspitanja, Milan Dačić ističe da uzimaju učešće na svim takmičenjima koje organizuje Savez za školski sport grada Čačka.

,,Naši učenici uglavnom treniraju u svojim klubovima , ali  imaju želju I volju da predstavljaju školu I rado se odazivaju na sva takmičenja”, ističe Dačić.

Milan Dačić

U narednoj godini očekuju ih  školska takmičenja u košarci, fudbalu, rukometu. Do tada će učenici ove obrazovne ustanove vredno  trenirati kako bi I dalje postizali rezultate vredne pomena I dostojno predstavljali grad na Moravi.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Pogledaj takodje..
Close
Back to top button
Admiral Bet