Fudbal

Srbija definitivno izgubila bitku za Pavlovića: Biser Bajerna predstavlja Nemačku na EURU 2024!

Fudbaler Bajerna Aleksandar Pavlović nalazi se na spisku reprezentacije Nemačke za predstojeće Evropsko prvenstvo, prema informaciji koju je objavio poznati fudbalski insajder i novinar Fabricio Romano. Iako je postojala nada da bi Pavlović mogao da izabere Srbiju, on se odlučio za Nemačku.

Selektor reprezentacije Srbije, Dragan Stojković Piksi, govorio je o ovoj temi sredinom marta.

Piksi je istakao da je ime Pavlovića bilo zapisano u planovima reprezentacije Srbije već pre dve godine. Očigledno je da je postojao interes da se Pavlović pridruži timu, ali situacija se promenila kada je Pavlović dobio poziv da igra za Nemačku.

 –Njegovo ime mi je zapisano pre dve godine. Nije neko koga ne znamo, došli smo u situaciju, po meni ne treba da se ljutimo. Pokušali smo sve, od decembra smo bili u kontaktu sa njegovom porodicom, kasnije se uključio njegov agent, a i sam Aleksandar. Bio sam spreman da mu pošaljem poziv sada, ali po dogovoru smo ostavili da se to reši posle Evropskog prvenstva – rekao je Piksi

Piksi je rekao da su pokušavali da ostvare kontakt sa Pavlovićem od decembra, uključujući i njegovu porodicu i agenta. Međutim, dogovoreno je da se odluka odloži do kraja Evropskog prvenstva.

Pretpostavljam da je pritisak bio veliki i da je Nagelsman morao da ga pozove. Kada ne ko kaže ‘izgubili smo Pavlovića’, mislim da to nije konstatacija tačna. Nikada ga nismo ni imali. Da smo ga imali u mlađim kategorijama, pa da je otišao da igra za Nemačku, mogli bi da kažemo da smo izgubili. Uradili smo sve, ali njegova odluka je takva kakva je, želimo mu sve najbolje.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Pogledaj takodje..
Close
Back to top button
Admiral Bet