FudbalLiga šampiona

Srnić: Mi smo Crvena zvezda i hoćemo da pobedimo na svakoj utakmici

Iz ove pozicije mnogi se sada osvrću na period od pre pet godina kada je krenuo aktuelni uspon Crvene zvezde koja iz sezone u sezonu pomera granice.

Sećam se kako je bilo i  2017. godine koji obeležavamo kao početak „nove“ Zvezde. Dosta je danas drugačije u odnosu na tad, imamo nove igrače, ulaže se više u pojačanja i već od samog starta ove sezone se vidi da smo dosta efikasniji i nadam se da ćemo tako nastaviti.

Iskusni vezista najavljuje i pobedu u Jermeniji.

 Ne želim da potcenjujem ekipu Pjunika, ali individualno smo jači i mislim da je to presudilo na večerašnjem meču. Što se nas i revanša tiče, ništa se neće menjati. Bićemo koncentrisani i usmereni. Mi smo Crvena zvezda i hoćemo da pobedimo na svakoj utakmici. To je naš zadatak, a želimo da pojačamo samopouzdanje pred, nadam se, plej-of za ulazak u Ligu šampiona.

Zbog odlaganja utakmice s Vojvodinom, ekipa će imati vremena za odmor i pripremu.

Mirna nedelja je pred nama. Imaćemo vremena da se spremimo, pre svega za naš cilj, a to je ulazak u Ligu šampiona. Želim i da pohvalim navijače i sjajnu atmosferu. Očekivali smo da će biti odlično, ali nismo očekivali ovakav spektakl .

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet