FudbalLiga EvropeVESTI DANA

Stanković: Bio sam pred plakanjem, jer sam bio ponosan na igrače

Žaliće Zvezda za ovim dvomečom ali i iz njega vaditi motivaciju za neke buduće izazove.

Na ovakvom nivou kao što je osmina finala nekog evropskog takmičenja odlučuju sitnice i detalji. Mi smo ih skupo platili. Kada gledamo 180 minuta odigrali smo dve stvarno dobre utakmice, pogotovo ovde. Tamo su centimetri pravili razliku, a ovde smo uzeli kalkulisani rizik da možemo dobiti neku kontru.

Još jednom je šef struke ponovio koliko je ponosan na ekipu.

U prvih pet minuta smo imali tri baš dobre šanse da postignemo drugi gol. Onda bismo bili blizu čuda. Njihov gol nas je poremetio, ali ja sam ponosan što ova ekipa nije odustala i što je na kraju došla do pobede. Ta pobeda je poklon ovim našim sjajnim navijačima.

Krajnji utisci su izuzetno pozitivni.

Zvezda izrasta u ozbiljnu ekipu. Dozvolili smo neku kontru rivalu, ali mirno sam vodio utakmicu. Sve mi je izgledalo sasvim korektno i dobro u našoj igri.

Stanković je govorio i o kadrovskim problemima pred ovaj susret.

Ivanić je igrao pod temperaturom, Pavkov imao nategnuće lista sinoć, ali je stegao zube i igrao. Rizikovali smo da budemo slabiji na drugoj lopti, da ne stižemo na vreme, ali svi su odigrali za pohvalu. Nemam šta da zamerim bilo kome, stvarno bi bilo ružno. Igrali smo utakmicu jakog ritma i protiv jakog protivnika, a odgovorili smo kako treba.

Za kraj evropske sezone ovacije navijača za trenera.

Bio sam pred plakanjem, jer sam bio ponosan na igrače. Zato sam i pokazivao na njih i uvek ću pokazivati ka njima, preponosan sam na ovu grupu.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet