FudbalSrbijaVESTI DANA

Stanković: Da će biti teško – hoće, a od nas zavisi koliko

Iako je Novi Pazar u usponu forme, naravno ipak se to odnosi na utakmice plej-auta, Crvena zvezda u sutrašnje polufinale Kupa ulazi kao apsolutni favorit.

Neće biti teško spremiti igrače za ono što sledi, cela godina je takva, dosta utakmica, već 52 ove sezone i svesni smo šta nam donosi sutrašnji rezultat pri ostvarivanju ciljeva. Umor se brzo prebrodi, svaka sledeća utakmica je najbitnija, tako da ćemo biti spremni za sutra. Što se tima tiče, napravićemo neku rotaciju sigurno, ima momaka koji su spremni i orni da igraju, kao i svi ostali, ali videćemo danas posle treninga sitne detalje. Ima nekoliko njih koji se žale na lakši zamor ili povredu, ne verujem da ću rizikovati sa njima, ali sačekajmo još malo. San svakog trenera je da mu ekipa otvori meč na početku, ali ovo je nokaut faza takmičenja i utakmica se igra 90 minuta. Da li ćemo rivala slomiti na početku, sredini ili kraju nije toliko važno, ali prolazak u finale jeste.

U kakvoj formi su Pazarci svestan je i Stanković, potcenjivanja nema ali ni bežanja od uloge favorita.

Novi Pazar u poslednje vreme odlično igra na rezultat, organizovani su, napravili su ogroman iskorak ka ostvarenju ciljeva, a to je opstanak u Superligi i to izgleda mnogo dobro. Kolega Sivić je ostvario pozitivan uticaj na igru Novog Pazara. Imali su probleme, menjali, ali dolaskom starijeg kolege koji je mnogo takvih situacija prošao i neko je ko veruje u svoj rad, to je došlo na svoje i očekujem lepo nadmudrivanje. Ovo je jedna utakmica, a kada je takav slučaj, onda je to nezgodno, pogotovo ako se prepisuje da smo već dobili, onda postaje dva puta teže. Međutim, igramo na našem stadionu, pred našim navijačima, za koje iz srca želim da ih bude što više, jer se polako približavamo kraju i naši momci su zaslužili podršku. Još jedna utakmica u nizu ka našem cilju. Da će biti teško – hoće, a od nas zavisi koliko.

Tema je bila i Ohijeva dobra partija te prekid golgeterskog posta na utakmici protiv Radničkog.

Tipovao sam na Ohija, jer verujem u njega. Svi verujemo u njega, jer je dostupan i lojalan grupi. Dođe momenat napadačima da ih neće gol, nisu u ritmu i slično, a Ohiju je trebalo malo vremena da se vrati. Očekujem efikasnost od svih koji budu igrali.

Nezaobilazno je pomenuti i Bena koji je dospeo na 10. mesto na listi najboljih strelaca u klupskoj istoriji.

– Svako ko dolazi u Zvezdu, da li kao igrač, trener, funkcioner, želi da se zlatnim slovima upiše u istoriju. Ben je to uradio i nadam se da neće biti jedini koji će ispisati novu istoriju i zlatnim slovima se upisati u Zvezdine knjige. On sve to zaslužuje.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet