FudbalSrbija

Stanković: Sigurno je da sam napredovao u ove dve godine 300 odsto, ako ne i više

Prvi samostalni trenerski posao Dejan Stanković ima u Crvenoj zvezdi, bez previše iskustva je stigao 2019. godine i za sada beleži odlične rezultate.

Mnogo puta se pisalo o tome kako je blizu toga da napusti crveno-bele, ali još uvek je na „Rajku Mitiću“ a u razgovoru za “Kurir” izjavio je kako je napredovao mnogo u ovom poslu.

“Sigurno je da sam sazreo! Tu idu pohvale klubu, direktoru Zvezdanu Terziću, Miti Mrkeli, našem predsedniku Tozi Mijailoviću. Svima, jer su se kladili na mene kao trenera, u trenutku kad nisam imao dana iskustva. Radio sam ja kao pomoćnik, ali to ne može da se meri sa ovim poslom. Sigurno je da sam napredovao u ove dve godine 300 odsto, ako ne i više

“Ali, ne bih išao napred da nije bilo momaka. Mogao sam da ulažem u sebe, ali bez odgovora na terenu to ništa ne bi značilo. Jednostavno, imamo igrače koji su svesni važnosti utakmica i kluba. Znaju čiji dres nose. Ovo će biti najlepše i najteže prvenstvo. Moraćemo da damo dosta toga na terenu i nećemo odustati ni centimetar. Zato, glava dole i da radimo. Što manje priče i mnogo rada. Najveća mi je želja da u maju obradujemo naše navijače, jer su uvek bili uz nas”, izjavio je Stanković.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet