FudbalSrbija

Stanković: Svi igrači ulaze fokusirani i koncentrisani, kao grupa smo napredovali

Partija protiv Novog Pazara, jednom rečju rapsodija.

Radimo na tome, u prethodnom periodu smo pravili mnogo šansi, ali to nismo uspeli da naplatimo. Sada se to polako menja. U prve druge šanse slomimo rivala. Na motivaciji radimo od priprema, da ćemo u svaki meč ući kao da je poslednji. Zahvalio bih se navijačima, po hladnom vremenu su došli da proslavimo rođendan. Kontrolisali smo meč od prvog minuta. Jako smo odigrali protiv Voždovca, sada smo bili jači.

Raduje uspon u formi Aleksandra Kataija.

Tek će Katai da nadođe. Svi igrači ulaze fokusirani i koncentrisani, kao grupa smo napredovali. Naučili smo da nam se ne ponavljaju greške. Ovo je način na koji treba da se igra.

Prokomentarisao je Stanković i mlade igrače.

Malo je Motika mogao mirniji da bude u nekim situacijama, dao bi jedan gol. Zadovoljan sam kako je izgledao. Baš kao Radule i Stanković. Ne igraju mnogo, ali vidi se kod njih želja da napreduju.

S druge strane, nije želeo da se osvrće na Partizanov meč u Subotici.

Mi imamo naš put, i od tog puta nećemo odustati. I kao tim i kao klub. Navikli smo da živimo pod pritiskom i da odgovaramo pozitivno. Mi znamo kako ćemo i šta ćemo u prvenstvu. Jako nam je bitno da se kao ekipa dobro osećamo Puni smo samopouzdanja, sve smo bolji, koncentrisaniji.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Pogledaj takodje..
Close
Back to top button
Admiral Bet