FudbalLiga šampionaVESTI DANA

Stanković: Zvezda je navikla da okrene situaciju u svoju korist kada mnogi sumnjaju

Teško je sklopiti sve utiske posle meča u Haifi, obe ekipe su pokazale vrline i mane, bilo koji ishod nije nezaslužen ali ipak Crvena zvezda ide kući sa golom minusa.

Stvarno je bila naporna i zahtevna utakmica. Mogla je da ode i na jednu i na drugu stranu. Žao mi je što nismo izvukli bolji rezultat. Mogli smo. Ali moglo je da bude i gore. Žao mi je i što smo slabije krenuli u drugom poluvremenu. Mogla je sigurno reakcija da bude bolje. Ali ne mogu igračima da zamerim. Makabi je igrao kod kuće. Teško je bilo za igrati, morao je da se radi prljavi deo posla koji se ne vidi, a ritam je bio ozbiljno dobar. To je taj ritam Lige šampiona, nemaš pravo na gešku.

Ponovio je šet struke rečeno u najavi ovog meča, ovo je bitka detalja.

Detalji su odlučili. Mogli smo da budemo koncentrisaniji u nekim trenucima. Da se izađu u blok na vreme, da se spreči centaršut. Ali ne mogu sve da odbacim. Nisu nas hvatali na spavanju, na kontri. Pokazali smo ozbiljan kvalitet. Bila je to gore-dole utakmica. Nekad smo mi imali kontrolu, nekad oni.

Navijače je zabrinulo što je Bukari zatražio izmenu.

Ne znam sad, ali morali smo u trenutku da donesemo odluku. Da je tražio izmenu bar dva ili tri minuta ranije, pre nego što je izašao Sale

Hrabri Stanković svoje izabranike pred revanš.

Sve je otvoreno. Ne može lako da se uđe u Ligu šampiona. Ali za pet dana mi ćemo imati 55.000 navijača uz nas. Znam da ćemo imati nestvarno podršku. Zvezda je navikla da okrene situaciju u svoju korist kada mnogi sumnjaju.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet