FudbalSrbijaVESTI DANA

Stanojević: Hoću da zaštitim igrače, klub, sve nas

Ljut je Partizanov strateg zbog kazne koju mu je dodelila disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije.

Kažnjen sam pre nego što je doneta odluka. Koliko znam, kazna je odrezana juče, a ja sam osuđen pre pet dana. Nikad nisam video takvu kaznu u istoriji srpskog fudbala. Da li ste vi čuli nekad da je privatno lice, trener, na taj način sankcionisan? Ja nisam. Šta znači kazna? Da nam ne date da kažemo nešto što direktno utiče na regularnost takmičenja. Naše prvenstvo je takvo da možeš da ispadneš iz trke ako izgubiš dva boda. Moramo da kažemo činjenice. Najveća kazna mi je što smo kao klub imali onakvo suđenje. Ja nikad neću ćutati. Makar ne radio više u Srbiji. Ako samo osetim da je nešto namerno, da nije u skladu sa fer-plejom, nema te kazne koja će me sprečiti da govorim.

Nije prvi put da Stanojević otvoreno govori o onome što smatra anomalijama u srpskom fudbalu uz akcenat na to da će se o daljim koracima posavetovati sa upravom kluba.

Nije problem. Otići ću ja, neću više da radim u srpskom fudbalu. Dosta veća imena su odlazila pre mene. Samo, ne dam na sebe. Hoću da zaštitim igrače, klub, sve nas. Vidim da se danima pisalo o mojoj kazni kao da sam ne znam šta uradio, a suština te utakmice je bilo suđenje. Bez obzira da li smo pobeđivali ili gubili, nikad dotad nismo se žalili na arbitražu, jer nismo osetili ništa zlonamerno.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet