FudbalSrbijaVESTI DANA

Stanojević: Mi smo perfekcionisti, uvek tražimo više

Po drugi put u kratkom roku će Partizan dočekati Vojvodinu, nakon pobede u prvenstvu, sada i u okviru polufinala Kupa sutra od 16.30.

Nije lako u kratkom vremenskom periodu dvaput dobiti dobru ekipu. Nema popravnog, više se rizikuje u datom trenutku, maksimalno smo oprezni i motivisani. Znamo da nam utakmica donosi još jedno finale.

Jasno stavljaju do znanja u Humskoj da je Kup poslednji na listi prioriteta u sezoni ali to ne znači da će ući manje motivisani u utakmicu.

Nama je najveći pritisak u prvenstvu, kao primarnoj obavezi. Zatim sledi velika praznina, pa Evropa, tek onda kup. Razumljivo, svaki trofej stvara pritisak. Nema problema na tom planu, navikli smo, tako funkcionišemo.

Pitanje je da li ova utakmica u kratkom razmaku može da donese nešto novo.

Dobro se poznajemo, iako su je vodila trojica trenera otkako sam ovde. Očekujem promene, možda i sistema, na sve smo spremni. I mi smo spremni. Sigurno je Novosađanima Kup prioritet, nama je na prethodnom meču bilo prvenstvo, sad je fokus na ovom i jedva čekamo da počne. Bićemo i mi drugačiji, koncentrisaniji, čvršće ćemo ući, greške ispraviti… Nikad ne poredim vremena, svaka utakmica nosi nešto novo, neću da pričam kako je bilo nekad. Vojvodjna je uvek težak protivnik, ne opterećujem se da li je nekad bio derbi, jel nam bilo lakše… Svaka utakmica sa Vojvodinom je teška.

Nakon prethodnog duela uprkos pobedi šef struke je bio ljut zbog izdanja u drugom poluvremenu.

Mi smo perfekcionisti. Uvek tražimo više, bio sam ljut što smo pri rezultatu 2:0 i potpunoj kontroli situacije mogli sve da rešimo, postignemo još neki gol, a bili smo nedisciplinovani u fazi odbrane, a opušteni u napadu. Bio sam nezadovoljan načinom na koji smo priveli meč kraju. Ukupno gledamo, veći deo meča igrali smo kvalitetno, bili bolji.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet