FudbalSrbija

Stanojević: Teško da ću ostati u Partizanu

Nova godina ali u slučaju Partizana i nova briga, i pored svih uspeha trener crno-belih je na ivici da prelomi i ode po završetku sezone, kakav god ishod bio, u novogodišnjem intervjuu Telegrafu otkriva u čemu je problem.

– U tome što je potrošnja nenormalna, gde sebe zapitaš da li si spreman i da li možeš da izneseš još sezona posle juna, kada mi ističe ugovor. Samo je to pitanje. Nije pitanje ni odnosa, ni želje, ambicije, samo da li možeš još posle svega. Teško se zadržavaš posle dve godine, pogotovo posle svih promena, modernizacije fudbala. To je za mene jedini razlog i, sad vam kažem najiskrenije, teško je da ću ostati u Partizanu posle završetka tekuće sezone. Čak i ukoliko se osvoji titula – teško.

Stanojević ipak ostavlja mogućnost da se predomisli.

– Da ne budem isključiv do kraja, možda se razmišljanje promeni posle odmora, kada se malo sve slegne, napuni energija, ali eto, pričamo u smiraju 2021. godine i tako razmišljam trenutno. Partizan je za mene sve, u klubu sam od malena, imam odrešene ruke da radim svoj posao najbolje što mogu, prezadovoljan sam finansijama, ne treba mi ništa preko onoga što imam, kod kuće sam u Beogradu i da nema tog stresa, ostao bih u Humskoj do kraja života, to vam potpisujem. Mislite li da je lepše i lakše u inostranstvu – nije, verujte.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Pogledaj takodje..
Close
Back to top button
Admiral Bet