ABAKošarka

Stefanović: Mi smo potpuno rasterećeni

Nekarakteristično za njih, FMP ove sezone ima dosta problema u AdmiralBet ABA ligi. Nenad Stefanović pred večerašnji meč sa Partizanom skida pritisak sa svojih igrača i ponavlja da su ovo utakmice koje se najlakše igraju.

– Lično kao trener uživam u ovakvim utakmicama i voleo bih da i moji igrači to urade. Igramo protiv aktuelnog šampiona ABA lige koji je povratkom povređenih igrača podigao formu u poslednjim utakmicama. Jasno je da su oni apsolutni favoriti. Mi smo potpuno rasterećeni, želimo da izmerimo snage sa evroligaškom ekipom i da prosto vidimo na čemu treba da radimo u narednom periodu. Želimo da iskoristimo utakmicu da bismo na mečevima koji su bitniji i realniji za nas da pobedimo bili na odgovarajućem nivou.

Mladi Ognjen Matović sledi primer svog trenera, silno je motivisan da se suprotstavi ovakvom protivniku i pokuša da se dokaže.

– Posle teškog poraza u prošlom kolu očekuje nas utakmica sa Partizanom. Znamo o kakvom protivniku je reč i kakav kvalitet poseduje. Potrudićemo se da pružimo što bolju partiju i pokažemo timski karakter u što boljem svetlu.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet