ABAKošarka

Stefanović: Nezahvalno sa moje strane da pravim predviđanja za utakmicu

Pauza je gotova, vraćamo se AdmiralBet ABA ligi, na otvaranju 20. kola FMP gostuje u Skoplju, zadatak je da se protiv MZT-a prekine niz od tri poraza.

– S obzirom na sve što smo prošli u prethodnih mesec dana, ali i ono što prolazimo trenutno sa povredama i bolestima, bilo bi nezahvalno sa moje strane da pravim predviđanja za utakmicu koja sledi. Iskren da budem glavni fokus je da razmišljam zajedno sa stručnim štabom o svojoj ekipi i kako mi možemo da napredujemo, bez velikog razmišljanja o pripremi za narednu utakmicu. To naravno ne umanjuje ni najmanje igre MZT-a i rezultate u poslednjih mesec dana, a posebno dolaskom trenera Nikolića. Vidi se da su bolji, tačniji i ozbiljniji u svim segmentima igre. Čeka nas ozbiljna i teška utakmica, a mi ćemo dati sve od sebe da odigramo maksimalno ozbiljno svih 40 minuta.

U istom tonu gostovanje u glavnom gradu Severne Makedonije najavio je Aleksa Stepanović.

– Očekuje nas vrlo teška utakmica protiv ekipe MZT-a koja igra jako dobro na domaćem terenu i koja je uvek nošena energijom svojih navijača. Ako zaustavimo njihove glaven kreatore i nametnemo naš ritam, imamo čemu da se nadamo na tom meču, a ambicija je da pokažemo napredak u igri i iskoristimo šansu koja će nam se uz dobar pristup ukazati.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet