EngleskaFudbal

Sterling: Imam priliku da još jednom igram i pokažem moje talente

Jedno od većih iznenađenja ovog leta kada je prelazni rok u pitanju jeste transfer Rahima Sterlinga iz Mančester sitija u Čelsi za 55 miliona evra. Englez je sa velikim uspehom nosio dres „Građana“ poslednjih sedam godina, ali je ipak odlučio da promeni sredinu, a sada je odlučio da objasni svoj odlazak sa „Etihada“.

„Svako želi da se oseća poželjnim, fudbal nije ništa drugačiji. Kada igrate svim srce, žrtvujete par rođendana svoje dece i onda se prema vama ponašaju na određeni način – onda je to razočaravajuće. U to vreme sam bio kipio, bio sam besan, ali sad je to prošlo, nalazi se u prošlosti i sada se samo mogu koncentrisati na sadašnjost što je sada, ovde u Čelsiju. Imam priliku da još jednom igram i pokažem moje talente“

Objasnilo je šta ga je nateralo da napusti Mančester siti.

„Nerazumevanje, istek ugovora. Šteta je bilo gledati kako sve to završilo zato što mi je prelepo tamo. Dosta stvari je umalo uticaj, dosta razloga, ali nisam se žalio. Bio sam spreman na izazov, i kako možete da vidite, čak i sa nekim dobrim nastupima, ne možete sebi da garantujete mesto tako da mi nije bilo više smisleno da se borite za nešto što nikada ne možete da osvojite. Kao igrač uvek želite da date najbolje, da pomognete timu, ali kada verujete da stvari nisu fer, onda je to uvek razočaranje“, izjavio je Sterling. 

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet