FudbalLiga šampiona

Stojić: Bahar je veliki problem, nema nikakvu komunikaciju sa igračima!

Nekadašnji fudbalski golman Ranko Stojić žestoko je iskritikovao Baraka Bahara nakon Zvezdine eliminacije iz Evrope i poraza u Bernu rezultatom 2:0.

On je kao glavnog krivca za posrnuće crveno-belih označio izraelskog stručnjaka.

Ovde smo navikli da priznamo grešku kad pogrešimo, a da istovremeno budemo realni. Jedan od problema u Zvezdi je trenerski ‘staf’. Prvi sam rekao da je dobar trener, na osnovu onoga što sam gledao protiv Zvezde i Olimpijakosa, ali to nije moj posao, kad se bira trener morate da znate sve karakteristike, pozitivne i negativne. Komunikacija je danas jedna od najbitnijih stvari. Sa medijima, upravom, pogotovo sa igračima, svakodnevno. Komunikacija znači motivaciju ili drugu vrstu razgovora, kada nekoga treba probuditi. On nema nikakvu vrstu komunikacije sa igračima, apsolutno nikakvu. To je ozbiljan hendikep – rekao je Stojić na „Areni sport“ i dodao:

– Kompletno promašen pripremni period. Sve je obrnuo. Imao je dva meseca do Lige šampiona. Pripremao je tim za turnir u Rusiji, umesto da ga fizički priprema. I kad je Fiorentina 20 dana radila na fizici, jer će im ta fizika doneti to što je potrebno kad dođu septembar, oktobar, kad dođu loši tereni, a Zvezda to nije imala. Nije imala nikakve fizičke pripreme, mnogo lutanja… To je jedan od problema Crvene zvezde. Taj problem nije lako rešiti, taj ‘staf’ mnogo košta, znamo kakvi tu problemi mogu biti. Ali i sad kad je ostao samo domaći šampionat, nisam siguran da ovaj stručni štab, koji ne poznaje ligu, može da iznese sezonu onako kako bi trebalo da iznese.

Autor: K.S.

pbg

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet