EUROFudbalVESTI DANA

Stojković: Cilj je da osvojimo jedno od prva dva mesta

Žreb za Evropsko prvenstvo je Srbiju smestio u grupu C gde će joj protivnici biti Engleska, Danska i Slovenija.

Interesantna, teška grupa. Cilj je da budemo što bolji, da osvojimo jedno od prva dva mesta. Veoma izazovni mečevi nas čekaju: balkanski duel sa Slovenijom, Danci su jako neugodni, igrali smo nedavno sa njima prijateljski susret, dobra su ekipa, kompaktna. Englezi izgledaju kao jedna od najjačih ekipa u Evropi.

Naglašava Dragan Stojković da nema potrebe da se Orlovi nikoga plaše, moraju da imaju pravi stav, neophodan za ovako veliko takmičenje.

Nema potrebe za tim, ipak je ovo igra 11 na 11. Imamo dosta vremena da analiziramo, gledamo, pravimo planove, spremamo se da budemo najbolji kada je najpotrebnije, a to je onog dana kada se bude igrala prva utakmica.

Selektor smatra da vara utisak kako njegovi fudbaleri najbolje igraju protiv najtežih rivala, jeste floskula, ali na ovakvom nivou lakih protivnika jednostavno nema.

Možda to tako izgleda, ali generalno, Evropsko prvenstvo je veliki izazov. Uspeh je doći ovde, ali treba dati maksimum da se napravi pomak, da odigramo najbolje što možemo, prikupimo što više bodova i gledamo da odemo korak napred, a to je drugi krug.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet