FudbalSvetsko prvenstvo

Stojković: Fudbal se u Srbiji doživljava vrlo emotivno i to je često dobro

Svetsko prvenstvo u Kataru je sve bliže, euforija sve jača a selektor je u razgovoru za Novosti istakao da je svestan toga, te da će atmosfera biti dodatna motivacija Orlovima.

– Fudbal se u Srbiji doživljava vrlo emotivno i to je često dobro. Velika očekivanja su navijača, to vidimo na svakom koraku. Od Terazija, gde se skupljaju sličice, pa do razgovora s običnim svetom na svakom mestu u Srbiji. Imamo obavezu prema sebi, da svaki trening odradimo vrhunski, da priprema meča bude na istom nivou, da poštujemo rivala koji je ispred nas, ali najviše sebe. Učinićemo sve da ih ne izneverimo.

Ponovio je Stojković da je oduševljen atmosferom koja vlada u reprezentaciji.

– Radim svakodnevno sa stručnim štabom na pripremi utakmica sa Brazilom, Kamerunom i Švajcarskom. Mnogi misle da mi sedimo zaključani iza sedam brava i da je velika muka kada krenu razgovori o taktici. A, stvarno nije tako. Sve je opuštenije i lakše nego što može da se pomisli. Lako nađemo najbolja rešenja jer se sjajno razumemo i uzajamno poštujemo. To je duh zajedništva koji je ušao u našu svlačionicu, među igrače i svakog člana stručnog štaba. Mnogo ih volim i ponosan sam na njih.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet