FudbalSvetsko prvenstvoVESTI DANA

Stojković: Imam jasnu sliku startnih 11 za utakmicu protiv Brazila, Vlahović je u redu

Srpske reprezentativce sutra očekuje prijateljska utakmica sa Bahreinom, u najavi iste selektor nas je obradovao dobrim vestima rekavši da će Dušan Vlahović biti spreman za start Svetskog prvenstva.

Vlahović je juče trenirao, danas takođe, on je u redu. To je dobra vest.

Ima i nekih koje su za brigu.

Aleksandar Mitrović, Filip Kostić i Saša Lukić neće igrati protiv Bahreina, jer ne želimo da preuzimamo nikakav rizik. Posebno jer nije neophodno. Oni treniraju po posebnom programu.

Pred duel sa Bahreinom glavna briga je kadrovsko stanje, nadaju se svi u stručnom štabu i ekipi da neće biti nekih neželjenih dešavanja.

Znamo da je selekcija Bahreina sastavljena od igrača iz domaće lige. Poštujemo kvalitet tih igrača. Samo se nadam da će svi imati na umu da je ovo prijateljska utakmica. Nadam se da nećemo da vidimo nikakve povrede, to je nama najvažnije… Zato većina igrača neće provesti svih 90 minuta na terenu, ali svakako ćemo sklopiti dobar tim. Želimo da pokažemo naš stil fudbala. Da je Srbija tim koji zaslužuje da bde na Svetskom prvenstvu. Nama nije bitno ko je na terenu. Uvek igramo isto i nema razloga da bilo šta menjamo.

Ne može se poreći da je svima u glavi meč protiv Brazila.

Imam jasnu sliku startnih 11 za utakmicu protiv Brazila. Ali  sve zavisi od zdravstvenog stanja. Moramo da budemo strpljivi da vidimo kako će se situacija razvijati. Nadamo se da će svi igrači koji su tu biti spremni. Ako ne – pronaći ću rešenje! Ali, nismo u poslednjih godinu i po dana imali ovakve okolnosti, sa povređenim igračima. A sada nedelju dana pred Svetsko prvenstvo…

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Pogledaj takodje..
Close
Back to top button
Admiral Bet