FudbalSrbijaVESTI DANA

Stojković: Imamo prelepu šansu, jer ovi igrači nemaju pritisak, već potpunu slobodu da pokažu talenat koji imaju

Nacija očekuje mnogo od Svetskog prvenstva u Kataru, ima i zašto, međutim, selektor pred put na istok sa svojih igrača skida pritisak i apeluje da igraju kao i do sada.

Igrači ne moraju ništa, a mogu mnogo! Pa neka probaju ovo drugo. Ne postoji nikakav pritisak sa moje strane. Verovali su ljudi, ali ne u tolikoj meri da možemo da srušimo Portugaliju, pa uspeli smo u tome. Morate da verujete. Imamo prelepu šansu, jer ovi igrači nemaju pritisak, već potpunu slobodu da pokažu talenat koji imaju. Kad će ako ne sada.

Uveren je Stojković da nikome neće biti lako kad se nađe nasuprot njegovom timu.

Ako neko bude bio bolji, pružićemo ruku, čestitati i tražiti drugu šansu, dok god postoji šansa. Ali da ćemo svima biti problem – da. Napravićemo svakom problem. Imamo kvalitet, solidarnost na terenu, ciljeve, čvrsto smo koncentrisani da ih dostignemo. Nisam neko ko olako daje izjave koje nisu potkrepljene verovanjem, da zabavljam narod. Idemo korak po korak, jer smo došli do tog stadijuma da moramo da idemo tako. Ovo je turnir, ima šest, sedam utakmica do „krova“, a ove prve tri su najvažnije. Pogotovo treća. Ali, pre svega toga da vidimo zdravstveni bilten.

Kako je najavljivao sve utakmice do sada, tako je i sa Mundijalom.

Ne volim nepotrebnu gordost, volim potrebnu skromnost, tako živim, tako se bavim poslom. Rezultati će doći ili neće, a moratre da ih zaslužite, niko vam ih neće pokloniti. Ovo je šansa da skromno odemo u Katar, kao u Portugaliju, bez ikakve pompe, bez herojskih pesama. Tako želim i ovog puta, a nema sumnje da ćemo što se tiče motivacije, šanse koja nam se pruža, da pokažemo naš talenat najbolje što možemo, uz korekcije u taktičkim stvarima, pratnju ideja na terenu… Do sada je sve funkcionisalo kako smo želeli, da u tom ritmu nastavimo, da pokazujemo da Srbija zna da igra fudbal bez obzira na protivnika.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Pogledaj takodje..
Close
Back to top button
Admiral Bet