FudbalSrbijaVESTI DANA

Stojković: Ovaj rezultat ne može ništa da poremeti ka cilju koji imamo

Poraz ne može da bude prijatan, međutim, srpski selektor ovaj od Mađarske ne vidi kao tragediju, već neuspeh na jednom koraku puta ka željenom cilju.

Bez obzira na to što smo utakmicu otvorili na najbolji mogući način i iz odlične akcije poveli, pa imali i nekoliko situacija da dupliramo prednost, iz dve odbijene lopte u kratkom intervalu Mađarska je uspela da preokrene i postigne dva gola. Mislim da u prvom poluvremenu nismo bili dovoljno mobilni, taj deo utakmice je pripao rivalu, a u drugom smo dominirali, pokušali da dođemo do gola, ali nismo uspeli. Poraz nije tragedija, dali smo sve od sebe da ne izgubimo. Važno je imati i malo sreće, da se lopta tako odbija do vaših igrača, a mi smo večeras bili u minusu što se toga tiče.

Najbolji pojedinac u drugom poluvremenu bio je Deneš Dibuš, mađarski čuvar mreže sačuvao je tri boda u džepu svom timu.

Bili smo jako blizu gola u drugom poluvremenu, njihov golman je bio fantastičan večeras. Bravo za njega.

Staje Dragan Stojković u zaštitu svojih igrača, ekipa ne sme da klone, već u Litvaniju otputuje sa namerom da popravi utiske.

Greške se dešavaju, stvari na koje ne možete da računate. MI smo tim i tako se ponašamo. Ovaj rezultat ne može ništa da poremeti ka cilju koji imamo. Najvažnija je sledeća utakmica i to moramo da pobedimo.

Kako rekosmo, poraz nije prijatan, li je činjenica i da Orlovi do kraja kvalifikacija za Evropsko prvenstvo drže u svojim rukama.

Imamo još četiri utakmice do kraja, sami o sebi odlučujemo. Da dobijemo sledeću utakmicu, verujem u to. Ovo večeras je bilo samo prvo poluvreme, drugo ćemo imati u Budimpešti, pa ćemo onda podvući crtu.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet