FudbalSrbijaVESTI DANA

Stolica: Naš penal u nadoknadi je bio čist, rezultat nas ne zadovoljava

Paradoksalna situacija, Partizan ne može da bude zadovoljan bodom u bilo kojoj utakmici domaćeg prvenstva ali s obzirom na prikazano večeras nerešeno je pozitivan rezultat.

Za Partizan nema osvajanja boda. Tačno je da je gol koji pravi utisak pao u poslednjim trenucima. Nedostajalo je vremena da se stvari pozitivnije okrenu, ali se ne zadovoljavam nerešenim ishodom, s obzirom na kvalitet rivala i rezultat koji je prethodio. Mi moramo da ovo gledamo na pozitivan način, ali moramo da pogledamo i neke snimke. Moramo da budemo više zaštićeni od ovoga.

Nezadovoljan je trener crno-belih činjenicom da VAR nije radio u određenim momentima.

Video sam snimke, obavešten sam i tokom utakmice sa VAR ne radi, to mora da se izbegne. Zato smo napravili neke druge stvari. Nadležni organi bi trebalo da se bave ovom temom, a videćemo hoće li se baviti.

Kolega sa suprotne klupe bio je nezadovoljan suđenjem i istakao je da drugi penal nije postojao te da je Lutovac iscenirao kontakt.

Verujem da bi vama bilo interesantno da se ova tema nastavi. Utisci su jedno, snimci nešto drugo. U nekolko situacijama nam penali nisu svirani. Naš penal u nadoknadi je bio čist, nikakvog padanja u bazen nije bilo. Igrači Radničkog ni kod jednog kaznenog udarca nisu dobili žute kartone. Nikome nije lako kad je suđenje loše. Ovde nema žrtvi u tom smislu. Stvari su nam svima jasne, bez obzira kako ih analizirali. Ponavljam, VAR nije radio tokom utakmice, ali jeste kad je proveravao drugi penal. Sigurno mi nismo krivi za to, sigurno nam ne ide u korist.

Kritika je upućena i zbog stanja terena.

Visoka trava ne doprinosi kvalitetu fudbala. Deluje da je meč bio atraktivan, zbog po tri gola na obe strane, ali onemogućena je prava fudbalska predstava.

Kad se podvuče crta bod na Čairu nije rezultat kojim bilo ko u redovima Partizana može da bude zadovoljan.

Rezultat nas ne zadovoljava. Iznositi utiske je izuzetno teško, dobre stvari za nas počele da dešavaju od trenutka kad smo napravili izmene i dobili smo agresiju. Nedostajalo je vremena da preokrenemo stvari do kraja. Jasan nam je bio napadački potencijal Radničkog. Ove druge stvari ne bi trebalo da komentarišem. Utakmica sa 12 ili 13 žutih kartona nije nešto što se očekivalo, video sam našu i utakmicu Radničkog u prvom kolu, ništa nije pokazavalo ovakve znake nervoze. Ne volim to da vidim, a moramo tome da budemo svedoci.

Objasnio je Stolica odluku da na poluvremenu Aleksandra Filipovića zameni Zlatanom Šehovićem.

Pokušali smo da uvedemo igrača koj se bolje snalazi u defanzivnim zadacima. Stavljali smo ga na tu poziciju i u mladoj reprezentaciji, ono što smo nameravali nije se desilo do kraja, hteli smo da njegovu defanzivu stavimo u prvi plan, jer smo imali probleme po bokovima, a baš tu Radnički poseduje kvalitetne fudbalere. Posle tih desetak minuta u drugom delu bilo je sve kako bi trebalo, ali smo, nažalost, u tom periodu surovo kažnjeni za to što se potkralo.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet