FudbalItalijaTransferi

Strpljenje se isplatilo, Roma dobija željenog napadača?

U najavi ozbiljna tržišna pobeda.

Svaki put kada je Roma tema u uvodu podsetimo na to da prelazni rok vode sa minimumom ulaganja, štaviše, u ovom trenutku ne deluje da će biti plaćeno makar i jedno obeštećenje do kraja letnje transfer pijace. Od tri dosadašnja pojačanja, i četvrtog koje stiže, dva su došla kao slobodni igrači, Husem Aouar i Evan Endika, Rasmus Kristensen je došao na pozajmicu, tako će i Žulen Žon Gerero, a izgleda i naredna dva, možda i poslednja pojačanja.

Na Olimpiku iščekuju vesti sa Parka prinčeva. Među nekolicinom veznjaka sa kojima se pregovaralo, Žoze Murinjo je odabrao Renata Sančeza. Sam igrač je pristao da odigra barem godinu dana u Rimu, odluka je na Pariz Sen Žermenu. Neformalno, Luis Enrike ne vidi Portugalca kao deo ekipe, ipak, formalna odluka još nije doneta a Roma joj se nada u danima pred nama.

Pre toga moglo bi da se reši pitanje novog napadača, i to onog koga su i prvobitno želeli. Đanluka Skamaka je na prvi razgovor pristao da se vrati u Romu, Vest Hem je pokušao da bude tvrd pregovarač i insistira na transferu odmah umesto inicijalne pozajmice. Povukla se Roma, razmatrala druge opcije poput Alvara Morate, na kraju se vratila prvoj želji i prema navodima koje je izneo Nikolo Šira blizu je da dobije ono što želi. Dva kluba dogovaraju pozajmicu sa pravom otkupa za 27 miliona evra, s tim da Vest Hem pokušava da u dogovor unese neke uslove koji bi otkup učinili obaveznim. Svakako, čini se da sada pregovori idu u dobrom pravcu.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Pogledaj takodje..
Close
Back to top button
Admiral Bet