FK Crvena zvezdaFudbalVESTI DANA

„Svaki put je isto, uvek nešto prigovaraju, sudija je rekao da je gol, nemam više šta da kažem“

Crvena zvezda je trijumfovala nad Partizanom rezultatom 3:2 u 173. „večitom“ derbiju, koji je bio izuzetno uzbudljiv i ispunjen šansama, golovima i nabojem – sve što bi derbi trebalo da nosi. Nažalost, postalo je uobičajeno da se posle svakog ovakvog susreta priča o suđenju, a to nije izostalo ni ovaj put.

Partizan je izrazio nezadovoljstvo suđenjem Pavla Ilića, najavivši u saopštenju da neće igrati naredni meč Kupa Srbije sa Zvezdom zbog osećaja da su oštećeni kod dva gola. Zvezda je do trijumfa stigla u 100. minutu nakon penala koji je pretvorio Katai, a prethodno je Šerif Endiaje izjednačio nakon duela sa Svetozarom Markovićem.

Natho, kapiten Partizana je bio posebno nezadovoljan, dok je strelac izjednačujućeg gola, Endiaje, komentarisao:

Svaki put je isto, uvek nešto prigovaraju. Sudija je rekao da je gol, nemam više šta da kažem.

Endiaje je takođe izrazio zadovoljstvo zbog pobede, ističući sjajan rad ekipe i podršku navijača. Naglasio je težak susret protiv Partizana, ali i odlučnost da iskoristi svaku priliku na terenu kako bi postigao gol.

Srećan sam zbog pobede, odradili smo sjajan posao. Navijači su bili neverovatni. Ono što smo pokazali na terenu donosi pobedu i zadovoljni smo zbog toga. Bilo mi je izuzetno teško da igram večeras protiv Partizana. Protivnik se branio i znao je da ćemo ga napasti. Pokušavao sam, postigao gol i nastavio da pokušavam. Svaku šansu koju imam hoću da pretvorim u gol. Dok sam na terenu pokušavam da postignem gol.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet