FudbalNemačka

Sve je manje strpljenja za Tuhela, pet kandidata da ga zamene!

Ima još šansi da promeni status.

Od dolaska na klupu Bajerna deo javnosti se ostrvio na Tomasa Tuhela. Prošle sezone je imao određeni kredit jer je ekipu preuzeo u lošem stanju, titula mu je ojačala poziciju, ali sad je druga priča. Ispadanje iz Kupa, zaostatak za Bajerom, sve je to kritike učinilo još glasnijim. Bavarci još uvek imaju šansu da sezonu poprave u Bundesligi i Ligi šampiona, međutim, najpoznatiji evropski novinari uveliko spekulišu o mogućim naslednicima na kraju sezone.

Krenućemo od dobro poznate priče koju je potvrdio Fabricio Romano. Ukoliko bude moguće, Ćabi Alonso je želja bivšeg kluba. Nije ni on imun na ovu varijantu, ipak, ako bude uskoro napuštao Bajer, čini se da je Liverpul bolje pozicioniran u nameri da ga privuče.

Zanimljiv spisak imena donosi Kristijan Falk. Na čelu liste je Oliver Glazner, koji je bez posla otkad je napustio Ajntraht. Povezivao se nekim engleskim klubovima, čeka pravu priliku, i možda to bude baš Bajern. Deo uprave bi rado video Hansija Flika ponovo u Minhenu, na listi kandidata je i Joakim Lev.

Pomenuti Falk je nešto ranije danas bacio varnicu oko Žozea Murinja. Nije pisao o direktnim kontaktima i nečemu sličnom, samo da doskorašnji trener Rome aktivno uči nemački, te da je i ranije bio raspoložen da radi u Bajernu. Gde ima dima…

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Pogledaj takodje..
Close
Back to top button
Admiral Bet