FudbalSrbijaVESTI DANA

,,Sve je pošteno, niko ne može da utiče na suđenje“

Navikli smo na greške sudija u srpskom fudbalu i povike na njih, ali ova dva prolećna kola Mozzart Bet Super lige donela su više tenzija nego inače. Dejan Santrač ne negira da se greška dešavaju, ali u razgovoru za Meridian sport uverava da je sve regularno, te da ga saopštenja ne dotiču.

– Meni lično ne predstavljaju baš nikakav problem. Sve zaposlene u klubovima mogu da pogledam u oči. Suđenje je bilo i biće regularno. Takve stvari uopšte ne treba dovoditi u pitanje. Nemam apsolutno ništa protiv bilo kog kluba. Za mene su svi isti. Ponavljam, sve je pošteno i regularno i tako će i ostati.

Naglašava prvi čovek sudijske komisije da javni istupi klubova i pojedinih lica ne utiču na sudije, niti da je moguće da se na delioce pravde izvrši bilo kakav pritisak.

– Ključno je znati da klubovi, niti bilo ko od funcionera ili nekih pojedinaca, ne može da utiče na suđenje. Saopštenja ne utiču na arbitre, niti na našu organizaciju. Ni pozitivno, ni negativno. Bez obzira na sve žalbe. Sudijska komisija je podnela prijavu i verujemo da će organi FSS u narednim danima reagovati po propisima.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Pogledaj takodje..
Close
Back to top button
Admiral Bet