FudbalŠpanija

,,Ta vrsta pritiska ne prolazi kod nas“

Situacija između Barselone i Usmana Dembelea poprima neželjeni tok. Uprkos tvrdnjama da Francuz želi da ostane na Kamp Nou a klub da ga zadrži, dogovora oko produžetka saradnje nema. Sve je kulminiralo navodnim ultimatumom Barselone da se ofanzivac izjasni da li ostaje i ukoliko to ne želi, pristane na prodaju tokom januara što je bio povod da se oglasi i njegov agent, Musa Sisoko.

Ta vrsta pritiska ne prolazi kod nas. Možda daje rezultat kod agenata koji imaju prijatelje u Barseloni. Sa mnom to nije slučaj, ovde sam da branim interese mog klijenta. Nismo ovde da bismo podgrevali debate na društvenim mrežama. Ipak, istina mora biti rečena. Da, mi imamo svoje zahteve, ali već smo pokazali da Usmanova karijera nije vođena novcem, inače on ne bi bio ovde.

Dembeleov zastupnik za trenutnu situaciju optužuje čelnike kluba.

Dakle, da su čelnici Barselone želeli da pregovaraju, seli bi sa nama za sto. Umesto pregovora dobija pretnje da više neće igrati, a to je nedopustivo. Isticaćemo Usmanova prava ukoliko bude neophodno.

Sisoko naglašava da Dembele još nije doneo odluku o nastavku karijere.

Ne znamo šta ćemo uraditi, ništa još nije odlučeno, ali uprava je sama kriva što polako gubi Usmana. Od samog početka smo stavili do znanja da želimo da pregovaramo, uz jasne uslove, ali nismo zatvorili vrata.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet