FudbalOstale lige

Tadić dobio ponudu koja se ne odbija!

Srpski reprezentativac Dušan Tadić napravio je najbolji mogući potez kada je iz Sautemptona prešao u Ajaks, tako je postao jedan od omiljenih, ali i najboljih igrača kod „Koljanika“.

Tome govori i činjenica da mu je klub iz Amsterdama ponudio funkciju kada završi karijeru, jedini je igrač kome je tako nešto ponuđeno.

“Postoji želja i jedini sam igrač kome su ponudili ugovor da odmah po okončanju fudbalske karijere ostane u klubu i započne bavljenje trenerskim poslom. To je stvarno veliko poštovanje i hvala klubu na tome. Što se tiče trenerskog posla ovde kao da si na najboljem fakultetu na svetu. Ono što ovde možeš da naučiš o fudbalu, ne možeš nigde na svetu. Stvarno je uživanje ovde živeti i učiti”

Mislim da su Holanđani otvorenog uma, možeš sa njima da pričaš otvoreno, da diskutuješ. Možeš otvoreno da kažeš i kada ti se nešto ne sviđa, da izneseš argumente kada ti se ne dopada nešto, spremni su da pričaju. Nije ni čudo zašto važe za jedne od najinteligentnijih ljudi na svetu, to je jedan od razloga”, izjavio je Tadić.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Pogledaj takodje..
Close
Back to top button
Admiral Bet