FudbalKošarkaOstali sportoviVESTI DANA

TeleSport forum i aplikacija – pridružite se diskusiji i učestvujte u kreiranju sadržaja!

TeleSport je dobio i svoju novu zvaničnu aplikaciju, u okviru koje je integrisan forum!

Već godinama naš sajt i ekipa se trude da inovativnim idejama donesu korisnicima nova iskustva, te na najbolji način prenesu informacije iz sveta sporta. Od danas imate mogućnost da sve informacije pratite u sekundi, putem našem aplikacije, koja predstavlja najveći projekat od našeg osnivanja.

U okviru same aplikacije imate mogućnost da ubacujete svoje reels snimke i atmosferu sa utakmica, a pored toga Vas očekuju i brojni kvizovi, gde smo spremili i nagrade za one koji budu najbolji. Nešto što do sada nije viđeno na našim prostorima je i TeleSport forum. Svedoci smo ogromne zainteresovanosti za isti dok je bio dostupan na našem web sajtu, a sada smo odlučili da odemo i korak dalje.

Naime, forum je sada dostupan u „chat“ formi u našoj aplikaciji, te je njemu mnogo jednostavnije pristupiti. Diskusije vezano za sve teme, a pre svega sa fokusom na večite rivale su nešto što će biti aktuelno tokom leta. Kada smo već kod leta, možete očekivati i brojne ekskluzivne informacije, kao i neke zanimljivosti vezano upravo za naša dva najveća kluba.

Skinite TeleSport aplikaciju OVDE i pridružite se ogromnoj navijačkoj bazi, te učestvtuje u diskusijama vezanim za voljeni klub!

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Pogledaj takodje..
Close
Back to top button
Admiral Bet