ProjektiVESTI DANA

Telesport proslavio prvi rođendan

Prošlo je tačno godinu dana od momenta kad je grupa entuzijazista rešila da preraste u tim koji stoji iza nečeg novog na medijskom nebu Srbije. Ljubav prema sportu, energija uglavnom mlađih ljudi, timski rad i koordinacija između različitih veština i interesovanja bili su polazna tačka i temelj u težnji da ideja preraste u jedan prepoznatljiv projekat.

Sva kompleksnost novinarskog posla, usponi a ponekad i padovi, pohvale i konstruktivne kritike, interakcija sa čitaocima, sve je to sad deo našeg sveta i vredno iskustvo za vreme koje dolazi i izazove kojima pristupamo još motivisaniji nego pre godinu dana. Pokušali smo da primenimo filozofiju prihvaćenih i oprobanih principa ove profesije uz novu energiju i tako predstavimo novitet među srpskim portalima.

U prethodnih godinu dana Telesport je sebi stvorio ime kao najbrže rastući portal u zemlji. Ekskluzivne informacije tokom prelaznih roka, autorski tekstovi, poštovanje rada kolega sa drugih domaćih i inostranih portala, kontakti sa nekima od najpoštovanijih novinara Evrope, tačnost i pouzdanost u prenošenju informacija izvora sa kredibilitetom su nešto što je naš portal stavilo na mapu i na tome ne planiramo da stanemo.

Tokom vremena razvili smo mrežu saradnika kojima se ovom prilikom zahvaljujemo na uspešnoj saradnji. Neki od njih su zvanični predstavnici klubova, sa nekima sarađujemo na polju marketinga, drugi su pomogli oko podizanja jutjub kanala i autorske emsije koja je na svom početku, a pre toga aplikacije. Trudimo se da idemo u korak sa svim mogućim načinima interakcije sa ljubiteljima sporta pored, naravno, uobičajenog posla koji je u opisu sportskog portala a kome pristupamo sa najvećom mogućom pažnjom.

Posebno nam je drago što smo u prethodnom periodu neretko bili među najčitanijim domaćim sportskim portalima te se takođe ovom prilikom zahvaljujemo i čitaocima koji su nam pružili poverenje uz nadu da će tako i ostati. Na nama je da se potrudimo da ukazano poverenje opravdamo i daćemo sve od sebe da u vremenu koje dolazi nadmašimo urađeno do sada.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet