EngleskaFudbal

Ten Hag: Možemo mnoge stvari da radimo bolje

Uspeo je Mančester Junajted sezonu da otvori pobedom nad Vulverhemptonom, mada je ocena javnosti da su nezasluženo slavili.

– Mislim da možemo da budemo mnogo bolji sa loptom u nogama. Dokazali smo to prošle sezone i na pripremama, ali opet, vidi se da pripremne utakmice nisu isto što i takmičarske. Kada liga počne, protivnici su agresivniji, i to smo videli od Vulverhmeptona – bili su izuzetno agresivni. Kada je o našim veštinama reč, mogli smo da donosimo bolje odluke i da budemo agresivniji u duelima. Sa te tačke gledišta, možemo mnoge stvari da radimo bolje, ali vidim i dosta toga pozitivnog.

Mngo polemike izazvao je nedosuđeni penal posle starta Andrea Onane, Erik ten Hag ne vidi ništa sporno u odluci sudije.

– To je do sudije i do VAR. Mislim da su se sudarili dvojica njihovih igrača, a Andre nije se upleo u tu akciju. Prvo je bio dodir sa loptom, mislim Dosonov, a tek onda Andre.

Suprotnog mišljenja je Geri O’Nil, pored toga što smatra da su Vukovi zaslužili bod, rekao je da je Džonatan Mos, zadužen za suđenje, priznao grešku i izvinio se.

– Svaka čast Džonatanu što je izašao i rekao da je to bila jasna i očigledna greška, kao i da ne može da veruje da sudija na terenu nije to dosudio, kao i da iz VAR sobe nisu intervenisali. Verovatno je to učinilo da se osećam i gore – kada znaš da si u pravu, još ti je lošije što ništa nisi dobio.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet