EngleskaFudbal

Ten Hag: Ronaldovo odsustvo je minus za naš tim, ali je važno napraviti ovakav potez za stav i mentalitet grupe

Potvrdio je menadžer Mančester Junajteda da je Kristijano Ronaldo odbio da uđe u igru protiv Totenhema zbog čega je odstranjen iz tima pred gostovanje na Stamford bridžu.

Mislim da je sve jasno. On ostaje važan igrač u timu. Ja sam menadžer, odgovoran sam za red i kulturu ovde, moram da postavljam standarde i vrednosti, i moram da ih kontrolišem. Posle Valjekana sam mu rekao da je to neprihvatljivo, ovo mu je bio drugi put. Moraju da postoje posledice. Nedostajaće nam sutra. Njegovo odsustvo je minus za naš tim, ali je važno napraviti ovakav potez za stav i mentalitet grupe. Moramo da se fokusiramo na Čelsi, taj meč je sada bitan.

Rekao je Ten Hag i da je ovo poruka svima.

To će se odraziti na njega, ali i na sve ostale. Rekao sam još na početku sezone da će sledeći put morati da bude posledica. Fudbal je timski sport, a vi morate da ispunite određene standarde. Razumem da postoje pitanja o tom događaju, ali pred nama je velika utakmica. Moj fokus je na utakmici sa Čelsijem, takođe i igrača. Moramo da pobedimo, da budemo koncentrisani i odigramo što bolje možemo. Kada igrate i baviote se fudbalom, uvek ima buke i glasina. Morate da se fokusirate.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Pogledaj takodje..
Close
Back to top button
Admiral Bet